Eten & Drinken

Dineren à la carte

Ons restaurant, bar, brasserie en terras zijn weer geopend!
Uiteraard volgen wij de richtlijnen vanuit het RIVM en de door het kabinet genomen maatregelen. Graag vragen wij u rekening te houden met de aangescherpte maatregelen om uw gezondheid en die van onze medewerkers te kunnen waarborgen. 

Per tafel kunnen er maximaal 2 personen aan één tafel zitten. Indien uw huishouden uit meer dan 2 personen bestaat, vragen wij u dit aan te geven bij de reservering. U kunt dan wel met uw huishouden aan één tafel zitten. Indien u met meer dan 3 personen reserveert en u hoort niet bij één huishouden dan dient u minimaal 1,5 meter uit elkaar te zitten. Tot maximaal 4 personen kunt u 1,5 meter uit elkaar zitten aan 1 tafel. Bent u met meer dan 4 personen niet bestaande uit één huishouden, dan zult u aan meerdere tafels komen te zitten. 

Bij aankomst in ons restaurant voeren we een controlegesprek uit. We stellen u dan o.a. de vragen of u gezondheidsklachten heeft. We zijn verplicht om deze triage uit te voeren, we vragen dan ook uw begrip hiervoor. In ons hotel en restaurant gelden onderstaande maatregelen. We vragen u ook om de instructies van onze medewerkers op te volgen.

  • Volg aangegeven looprichting en hygiëne maatregelen
  • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
  • Schud geen handen met mede-gasten of hotelpersoneel 
  • Was uw handen regelmatig en volgens de richtlijnen van het RIVM
  • Gebruik papieren handdoekjes om uw handen te drogen
  • Hoest en nies in uw elleboog en wend u af van mede-gasten en hotelpersoneel
  • Betaal bij voorkeur met pin of contactloos

Reserveren verplicht via de receptie of bellen naar +31(0)598 453787.

Om te voorkomen dat er teveel mensen tegelijkertijd aanwezig zijn op dezelfde plekken hanteren wij twee diner shifts waarvoor u kunt reserveren:
Shift 1 van 17:00 - 19:30 uur
Shift 2 van 19:30 - 22:00 uurU bent van harte welkom in ons à la carte restaurant in Zuidbroek om te dineren.

Naast diverse koude/warme voorgerechten en soepen, vindt u ook heerlijke vlees- en visgerechten op onze nieuwe menukaart. Waar mogelijk werken wij met met verse, hoogwaardige en eerlijke producten, waarbij wij u ook verrassen met onze vertrouwde Van der Valk klassiekers.

Als gast staat u in het middelpunt, of u nu komt voor een uitgebreid diner, een heerlijk nachtje slapen of drankje in de hotelbar of een zakelijke ontmoeting. Onze brigade zal zijn uiterste best doen een weloverwogen keuze te maken voor het creëren van een optimale smaakbeleving.

Bekijk hier onze menukaart