À la carte lunch

Zin in een lekkere à la carte lunch? Bij ons Van der Valk Hotel & Restaurant Groningen - Zuidbroek A7 kunt u uitgebreid lunchen van de kaart. Neem plaats in ons sfeervolle restaurant en geniet van een lekkere lunch bereid door onze enthousiaste keukenbrigade. We staan garant voor kwaliteit en een ruime keuze aan verschillende gerechten die u tijdens de lunch van de kaart kunt kiezen. We proberen zo veel mogelijk te werken met streekgebonden, verse en eerlijke producten. 

Lunchkaart

Trek gekregen? Tijdens een à la carte lunch in ons Restaurant Zuidbroek, heeft u een ruime keuze uit lekkere soepjes of belegde broodjes, zoals een waldkoornbol met carpaccio. U kunt natuurlijk ook altijd voor een klassiek lunchgerecht van de kaart gaan zoals de uitsmijter of een lekkere varkenssaté met patat. Neem alvast een kijkje in onze lunchkaart:

lunchkaart 2024

Wist u dat het ook mogelijk is om uitgebreid te lunchen tijdens onze live cooking lunchbuffet? Geen keuzestress van de kaart, maar van alles nemen wat u lekker vindt. Zo kunt u uitgebreid en onbezorgd genieten van de lunch met uw partner, familie of collega's. 

 

Openingstijden

U bent altijd van harte welkom in ons restaurant voor een à la carte lunch van maandag tot en met zondag van 12.00 tot 17.00 uur.  U kunt te allen tijde bij ons aanschuiven voor een heerlijke lunch als u blijft overnachten, maar ook als u bij ons vergadert of gewoon zin heeft in een spontane lunch. U kunt bijvoorbeeld ook een tussenstop maken in ons restaurant wanneer u onderweg bent naar Eemshaven om met de ferry naar Noorwegen te gaan. Hotel Groningen - Zuidbroek ligt maar op een klein eindje rijden van de Eemshaven.