Voor onze jongste gasten

Valk Kids bij Hotel Groningen - Zuidbroek

Na een gezellige dag met het hele gezin, zijn onze ruime family suites de ideale plek om weer helemaal tot rust te komen en weer op te laden voor de volgende dag. Tijdens een nacht of weekend weg met het hele gezin is het natuurlijk wel zo leuk om de dag samen te eindigen en samen wakker te worden. Daarom hebben wij speciale family suites, die speciaal ingericht zijn voor een verblijf met (kleine) kinderen.

Geniet van een heerlijk gezinsdiner tijdens je (hotel) verblijf met het Timo Toekan Menu. Dit kindvriendelijke menu, afgeleid van de bekende Van der Valk kaart, biedt diverse opties zoals zalm, pasta, schnitzel en smakelijke snacks met frietjes. Laat de kinderen genieten van een gevarieerde en smaakvolle maaltijd, perfect afgestemd op hun voorkeuren. Een culinaire ervaring voor het hele gezin tijdens het verblijf in ons hotel.

De speelhoek (Het huis van Timo Toekan) staat vol met leuke activiteiten, speelgoed en speeltoestellen. Welk kind vindt dat nu niet leuk? Het voordeel aan onze avontuurlijke speelhoek is dat het in een aparte ruimte vlak bij het restaurant is. Zo kunnen de ouders ongestoord genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner terwijl de kinderen vriendjes en vriendinnetjes maken in de speelhoek. Natuurlijk is er ook meer dan genoeg te doen in de omgeving.