Bij Van der Valk Hotel Groningen-Zuidbroek

Onze faciliteiten

24/7 shop

Hotelshop

In onze 24/7 hotelshop kan je verschillende dranken vinden zoals frisdranken, water, wijn, champagne en bier. Er is een ruime keuze aan snacks zoals chips, koekjes, snoep, diverse Valk producten en streekproducten in giftverpakking en nog veel meer. Daarnaast is er een gebaksvitrine gevuld met een assortiment aan patisserie die te nuttigen zijn in ons restaurant/brasserie of om lekker mee te nemen zijn naar huis.

Padelclub Nederland locatie Zuidbroek is dé plek voor indoor padel. Of je nu langskomt voor een intensieve rally of liever rustig even een balletje komt slaan: de banen zijn toegankelijk voor iedereen. Er wordt gewerkt met diverse blokken van zowel 1 uur als 1.5 uur. Zo kun je spelen wanneer het jou uitkomt!

Sporten

Fitness

Onze fitnessruimte beschikt over moderene faciliteiten zodat u op uw eigen manier kunt trainen en na een lange (werk)dag even kunt ontladen. U kunt ook gaan tennissen op de naastgelegen tennisbaan of de omgeving verkennen op een fiets die u bij ons kunt huren.

Ga voor een luxe en comfortabele ervaring en bestel onze roomservice op uw kamer. Liever niet dineren in ons restaurant? Geniet bijvoorbeeld van een knus diner op uw kamer. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom in ons buffetrestaurant voor een lunch of all you can eat ervaring.

In Van der Valk Hotel Groningen-Zuidbroek A7 kunt u altijd gratis gebruik maken van de Wifi, zo bent u altijd online. Handig als u een reservering wilt maken voor ons restaurant of als u op zoek bent naar activiteiten in de omgeving of in een vergadering zit in een van onze zalen.

Komt u met uw elektrische auto naar Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek A7, dan kunt u deze opladen op onze parkeerplaats. Met onze Allego & Tesla oplaadpunten is uw auto binnen no-time weer opgeladen en klaar om uw reis te vervolgen. Handig als u alleen even uw accu wilt opladen of gezellig bij ons komt voor een lunch, vergadering of high tea!

Ontdek de omgeving van ons hotel op de fiets! Bij ons kunt u een elektrische fiets huren voor slechts € 25 per dag. Zo kunt u bijvoorbeeld een prachtige route fietsen rond het Zuidlaardermeer. Liever op een andere manier sporten? U kunt ook een balletje slaan op de naastgelegen tennisbaan!

Sporten

Tennis

Kom een balletje slaan! Naast ons hotel is er een tennisbaan met 3 gravel tennisbanen te vinden. Als hotelgast kunt u van 1 baan gratis gebruik maken. We raden u wel aan om zelf uw tennisrackets mee te nemen. Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van onze gratis fitness.

Verblijft u een langere periode bij ons en wilt u graag uw kleren laten wassen of stomen? U kunt dan gebruik maken van onze was- en stomerij service in ons hotel. Er zijn ook strijkijzers en strijkplanken in het hotel aanwezig voor als u zelf uw kleding snel kreukvrij wilt maken.