Live Cooking Lunchbuffet

Vanuit ons vernieuwe buffetrestaurant in Hotel Groningen - Zuidbroek, verzorgen wij voor u van maandag tot en met zaterdag een Live Cooking lunchbuffet. Onze enthousiaste team van chefkoks staat elke dag voor u klaar om een heerlijk en uitgebreid Live Cooking lunchbuffet voor u te verzorgen. Geen gedoe met keuzestress van de kaart, u kunt alles nemen waar u zin in heeft!

Het Live Cooking lunchbuffet bestaat uit diverse warme- en koude gerechten, waarbij onze koks verschillende daarvan live voor u bereiden. Het assortiment wisselt naar gelang de seizoenen. Te denken valt bijvoorbeeld aan diverse salades, luxe broodsoorten,  vlees- en visspecialiteiten, streekproducten, zuivel, vers fruit en diverse andere lekkernijen; te veel om op te noemen dus kom het zeker uit proberen. Natuurlijk zijn koffie, thee, melk en verschillende sappen inbegrepen!

À la carte lunch

Toch liever à la carte lunchen? Neem dan plaats in ons sfeervolle restaurant voor een lekker lunch van onze Lunchkaart. We hebben altijd een ruime keuze aan verse en eerlijke gerechten. Zo kunt u kiezen voor een soep, belegde broodjes en natuurlijk de bekende klassiekers zoals de uitsmijter, broodje zalm of een hamburger met patat.

Meer informatie

Openingstijden & prijzen

U bent van harte welkom bij ons Live Cooking lunchbuffet van maandag tot en met zaterdag: tussen 12.00 uur & 14.00 uur. De prijzen voor een lunchbuffet bedragen:

Volwassenen: € 22,75
Kinderen: 4 t/m 11 jaar € 15,00
Kinderen: 0-3 jaar: gratis 

Vanaf 1 juli 2024

Volwassenen: € 24,50
Kinderen: 4 t/m 11 jaar € 16,50
Kinderen: 0-3 jaar: gratis 

U kunt onbeperkt genieten van het lunchbuffet. Dranken zoals koffie, thee en vruchtensappen zijn inbegrepen in de prijs. Tijdens enkele feestdagen hanteren wij andere tijden/tarieven.

Lunchbuffet reserveren