Live Cooking Lunchbuffet

Vanuit ons vernieuwe buffetrestaurant in Hotel Groningen - Zuidbroek, verzorgen wij voor u van maandag tot en met zaterdag een Live Cooking lunchbuffet. Onze enthousiaste team van chefkoks staat elke dag voor u klaar om een heerlijk en uitgebreid Live Cooking lunchbuffet voor u te verzorgen. Geen gedoe met keuzestress van de kaart, u kunt alles nemen waar u zin in heeft!

Het Live Cooking lunchbuffet bestaat uit diverse warme- en koude gerechten, waarbij onze koks verschillende daarvan live voor u bereiden. Het assortiment wisselt naar gelang de seizoenen. Te denken valt bijvoorbeeld aan diverse salades, luxe broodsoorten,  vlees- en visspecialiteiten, streekproducten, zuivel, vers fruit en diverse andere lekkernijen; te veel om op te noemen dus kom het zeker uit proberen. Natuurlijk zijn koffie, thee, melk en verschillende sappen inbegrepen!

I.v.m. de renovatie van onze hoofdkeuken is er geen live cooking lunchbuffet tussen 1 januari en 25 maart 2024. Uiterraad kunt u wel à la carte lunchen.

À la carte lunch

Toch liever à la carte lunchen? Neem dan plaats in ons sfeervolle restaurant voor een lekker lunch van onze Lunchkaart . We hebben altijd een ruime keuze aan verse en eerlijke gerechten. Zo kunt u kiezen voor een soep, belegde broodjes en natuurlijk de bekende klassiekers zoals de uitsmijter, broodje zalm of een hamburger met patat.

Meer informatie

Openingstijden & prijzen

U bent van harte welkom bij ons Live Cooking lunchbuffet van maandag tot en met zaterdag: tussen 12.00 uur & 14.00 uur. De prijzen voor een lunchbuffet bedragen:

Volwassenen: € 22,75
Kinderen: 4 t/m 11 jaar € 15,00
Kinderen: 0-3 jaar: gratis 

U kunt onbeperkt genieten van het lunchbuffet. Dranken zoals koffie, thee en vruchtensappen zijn inbegrepen in de prijs. Tijdens enkele feestdagen hanteren wij andere tijden/tarieven.