Toeristische informatie

Genieten in Groningen-Zuidbroek

Bij Groningen denkt men vaak aan een studentenstad en een landelijke provincie. Toch heeft onze provincie meer te bieden dan de meeste mensen denken. De bekende slogan zegt het al: "Er gaat niets boven Groningen". Of u nu een weekendje wil ontspannen, shoppen, of iets sportiever wilt zijn het kan allemaal in Groningen en omgeving. Ontdek de stad!

Ga samen met de kinderen eropuit in Groningen en omgeving. Ontdek de faciliteiten in en rondom het hotel, zoals bijvoorbeeld Ballorig en het zeehondencentrum of ontdek de speelhoek in ons Van der Valk Hotel Groingen-Zuidbroek. Zo kunt u ook een dagje weg naar Groningen stad en samen met de kinderen de historie ontdekken. Kortom er is genoeg keuze om een onvergetelijke tijd samen te hebben!

Genieten en ontspannen bij Thermen Bad Nieuwschans-Groningen. Op nog geen 15 minuten afstand van Van der Valk Hotel Groningen-Zuidbroek, in het Hoge Noorden, ligt deze prachtige wellness. Ervaar de ontspanning in het heerlijke warme water in de thermale baden en droom weg bij één van de authentieke Noorse sauna rituelen. Na deze welverdiende ontspanning kunt u volledig tot rust komen in één van onze gerenoveerde kamers, boek nu uw kamer, ontdek het restaurant en kom ontspannen!

Groningen is een stad met vele gezichten en een prachtige historie waar u niet uitgekeken raakt. U kunt hier ook naar mooie theatervoorstellingen gaan kijken of kijken naar een film in één van de bioscopen in de buurt van Van der Valk Hotel Groningen-Zuidbroek. Na een dagje Groningen is theater en/of film een perfecte afsluiting en zeker als u daarna binnen een half uur weer terug bent in uw kamer in Van der valk Hotel Groningen-Zuidbroek.

Ontdek de omgeving

Zuidlaardermeer

Bent u een liefhebber van de natuur en op zoek naar ultieme rust? Dan heten wij u van harte welkom bij Van der Valk Hotel Groningen Zuidbroek, uw perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijk verblijf dichtbij het Zuidlaardermeer. Dit prachtige natuurgebied ligt verscholen in Meerwijck, op slechts 15 kilometer afstand van het hotel. Perfect om te varen, wandelen en fietsen.