Onze kinderfaciliteiten

Natuurlijk denken we bij Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek ook aan onze jongste bezoekers en doen we er alles aan om de kinderen te vermaken. Speciaal voor de jongste bezoekers van ons restaurant hebben we een kinderhoek ingericht vol leuke speeltoestellen en spelletjes. En dat is nog niet alles. Ook in het restaurant kunnen de kinderen zich vermaken met de altijd populaire Timo Toekan kleurplaat en de lekkerste gerechten van over de hele wereld. Daarnaast is er ook een apart kindertoilet evenals een verschoonmogelijkheid voor de allerkleinsten. 

Het kindermenu van Restaurant De Valkenier

Bij restaurant de Valkenier kunnen de kinderen genieten van gerechten van over de hele wereld. Timo Toekan laat de kinderen graag kennismaken met gerechten die in andere landen worden gegeten zoals in:  Amerika, Argentinië of Indonesië. Bij ieder gerecht vertelt Timo ook nog een leuk verhaaltje of weetje over de landen.

Kinderlunchkaart

Kinderkaart diner

Speelhoek "Het huis van Timo Toekan"

De speelhoek (Het huis van Timo Toekan)  staat vol met leuke activiteiten, speelgoed en speeltoestellen. Welk kind vindt dat nu niet leuk?

Het voordeel aan onze avontuurlijke speelhoek is dat het in een aparte ruimte vlak bij het restaurant is. Zo kunnen de ouders ongestoord genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner terwijl de kinderen vriendjes en vriendinnetjes maken in de speelhoek.

Van der Valk & KidsRights


Omdat Van der Valk als familiebedrijf ook iets wil betekenen voor kinderen die het minder goed hebben, steunen wij de organisatie KidsRights. Deze organisatie komt op voor de positie van kwetsbare kinderen waar ook ter wereld. Met onze kindermenukaart steunen wij in het bijzonder de KidsRights Changemakers Movement. De KidsRights Changemakers Movement is een wereldwijd online platform, speciaal voor de moedige kinderen en jongeren die in actie komen voor kinderrechten; de changemakers. Op dit platform kunnen deze jonge changemakers elkaar vinden, ondersteunen, inspireren en mobiliseren, maar ook gevolgd worden door anderen, (financiële) steun ontvangen en een groeiend draagvlak creëren. Lees meer over alle changemakers hier. Met het Wereldeters menu steunt Van der Valk de changemakers binnen de KidsRights Movement en erkent hiermee de kracht van kinderen in de realisatie, promotie en implementatie van kinderrechten.

Gezellig met de kinderen uit eten is dus niet alleen avontuurlijk, maar u steunt hiermee ook de KidsRights Changemakers!

Ruime family suites

Na een gezellige dag met het hele gezin, zijn onze ruime family suites de ideale plek om weer helemaal tot rust te komen en weer op te laden voor de volgende dag. Tijdens een nacht of weekend weg met het hele gezin is het natuurlijk wel zo leuk om de dag samen te eindigen en samen wakker te worden. Daarom hebben wij speciale family suites. De suites zijn speciaal ingericht voor een verblijf met (kleine) kinderen en zijn van alle gemakken voorzien. De family suites beschikken over een inloop regendouche en een 2-persoons ligbad. Zo kunnen de kinderen voor het slapen gaan nog even lekker spatteren in het bad.

Voor de ouders heeft de family suite een ruime slaapkamer met kingsize bed en apart zitgedeelte en de kinderen slapen gezellig in een stapelbed.  De volgende dag starten de kinderen de dag samen met een kinderfilm op de televisie terwijl de ouders genieten van een warme kop koffie of een goed boek in de comfortabele fauteuil. Goedemorgen! Let op, de suites openen augustus 2023.

Reserveer een tafel

Kom jij binnenkort bij ons eten? Wat leuk!