HEEFT U VAN UW VERBLIJF GENOTEN? LAAT HET EEN ANDER WETEN!

1. Schrijf een review online op TripAdvisor of Google
2. Volg ons op Instagram of Facebook 
3. Vul in onderstaand formulier uw naam en e-mailadres in waarmee u de review plaatst

Verplicht veld

ACTIEVOORWAARDEN "WIN BACK YOUR STAY".

Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de promotionele actie “win back your stay” van Van der Valk Hotel Zuidbroek B.V., gevestigd te Burgermeester Omtaweg 4, 9636 EM in Menterwolde. BTW-nummer NL803521492B01 (hierna: “Van der Valk Hotel Groningen Zuidbroek”). De actie heeft tot doel het aantal reviews op Google te vergroten om zo betere zichtbaarheid te krijgen.

Actieopzet

Je kunt één keer per e-mailadres meedoen aan deze winactie. Wanneer blijkt dat iemand meerdere malen heeft meegedaan aan deze winactie, mag Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek de eventueel uitgereikte prijs aan deze persoon laten vervallen. Iedereen die zijn of haar gegevens invult en een review plaatst op Google, en dus deelneemt aan deze actie, gaat akkoord met de actievoorwaarden. Bij het plaatsen van uw review op Google voor van Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek (vóór 31 april 2023), het inschrijven voor de nieuwsbrief én het volgen van de Facebook en Instagram accounts van Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek maakt u kans op een overnachting inclusief ontbijt voor 2 personen in één van onze nieuwe superior kamers, gelegen in Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek te Zuidbroek volgens de hieronder genoemde voorwaarden.

Trekkingen

Er is één (1) trekking waarbij de winnaar bekend gemaakt wordt. De trekking zal plaatsvinden in de 1e week van mei 2023. De winnaar mag een persoon meenemen om mee te overnachten in één van de comfort kamers in Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek, inclusief Live Cooking ontbijtbuffet. De winnaar wordt op de hoogte gebracht via het opgegeven e-mailadres.

Voorwaarden voor deelname

Deelname is uitgesloten voor personen onder de 18 jaar. Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek heeft het recht de prijs te laten vervallen indien de deelnemer jonger dan 18 jaar is. Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek wil met deze winactie de zichtbaarheid op Google vergroten.

Voorwaarden van de winactie

Deze prijs betreft een overnachting voor 2 personen in een superior kamer inclusief Live Cooking ontbijt.

De winnaar mag zelf bepalen op welke datum deze wil komen overnachten, vóór 31-11-2023. De overnachting is echter wel afhankelijk van de beschikbaarheid, en niet geldig op feestdagen.

De overnachting is exclusief:

  • Lunch of diner
  • Dranken (behalve tijdens het ontbijtbuffet)
  • Reiskosten
  • Alle overige uitgaven van persoonlijke aard

 

Aanvullende voorwaarden in verband met de winactie

Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek behoudt zich het recht voor wijzigingen aan te brengen in de actie ongeacht de reden.

Deze prijs is niet overdraagbaar aan andere personen of inwisselbaar voor contanten, ook niet wanneer winnaars al een bestaande boeking voor Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek of een andere bestemming bij Van der Valk Hotels of een wederverkoper van Van der Valk Hotels hebben vastgelegd.

Voor vragen en het reserveren van de gewonnen overnachting kunt u contact opnemen met zuidbroek@valk.com

Persoonsgegevens en privacy

Voor deze winactie verzamelen wij persoonsgegevens. Dit betreft je geslacht, naam, de naam van een eventuele introducé en je e-mailadres. Dit doen wij zorgvuldig en volgens de AVG richtlijnen. Wij gebruiken je gegevens om te communiceren over deze winactie. Wanneer je je inschrijft voor de Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek  nieuwsbrief, brengen wij je onder andere op de hoogte van onze aanbiedingen, updates en leuke (win)acties. Deze nieuwsbrief sturen wij digitaal. Je kunt je op elke gewenst moment uitschrijven via de afmeldingslink onderaan elke nieuwsbrief.

Alle persoonsgegevens die wij verzamelen voor deze actie worden zo snel mogelijk na het verblijf in Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek verwijderd. Persoonsgegevens die we bewaren wanneer een deelnemer zich inschrijft voor onze nieuwsbrief bewaren wij tot wederopzegging.

Deelnemers die onjuiste persoonsgegevens insturen, komen niet in aanmerking voor het winnen van prijzen.

Als winnaar zal je desgevraagd je medewerking verlenen aan gerelateerde publiciteit voor promotionele activiteiten in verband met deze winactie. Winnaars die hun medewerking verlenen hebben geen recht op enige vergoeding in welke vorm dan ook.

Winnaars kunnen met naam genoemd worden op de Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek Facebookpagina, Instagrampagina en/of de Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek LinkedIn pagina.

Overige bepalingen

Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek mag te allen tijde, zonder opgaaf van reden en zonder voorafgaande kennisgeving, de voorwaarden van deze actie of de voorwaarden van de uitgereikte prijzen wijzigen of beëindigen.

Voor klachten over deze actie kun je contact opnemen met: zuidbroek@valk.com 

Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek handelt in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen.

In alle situaties waarin deze actievoorwaarden niet voorzien, is het besluit voorbehouden aan Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek. 

Door deel te nemen aan deze winactie, verklaar je kennis te hebben genomen van en stem je in met deze actievoorwaarden.