Feestdagen

Onze kerstarrangementen...

Feestdagen arrangement

Zin in een heerlijk ontspannen Kerst? Kom dan naar Hotel Zuidbroek!

In de stad Groningen is tijdens de Decembermaand meer dan genoeg te beleven voor een aangenaam verblijf in onze provincie. Wij zijn u graag van dienst met onze Shuttle service om u comfortabel van- en naar de stad te vervoeren.

Bovendien  liggen wij dichtbij de Duitse grens zodat een dagtrip naar één van de bekende Duitse Kerstmarkten ook tot de mogelijkheden behoort.
Daarnaast kunt u, door onze centrale ligging in de provincie, tevens meerdere authentieke Groningse dorpen met een rijke historie bezoeken.

U hoeft zich dus geen moment te vervelen en kunt ‘s avonds moe maar voldaan aanschuiven aan een heerlijk diner waarna u prinsheerlijk kunt uitrusten voor de volgende dag in uw luxe comfortkamer.

U maakt tijdens de feestdagen gebruik van een actieprijs! Boek nu ons feestdagen arrangement, overnacht in een comfortkamer en geniet de volgende ochtend van een uitgebreid ontbijt in ons sfeervolle restaurant.

Dit arrangement is inclusief:
1 x overnachting in een comfortkamer
1 x uitgebreid ontbijtbuffet
Prijs per volwassene  : € 35,50 per nacht
Eenpersoonstoeslag  : € 20,00 per nacht
Prijs per kind  : € 16,40 per nacht

Het Feestdagenarrangement is uit te breiden met een Kerstbrunch, of Kerstdiner. Vraag naar de mogelijkheden! Houdt u er wel rekening mee dat tijdens Kerstmis het reserveren van een tafel noodzakelijk is tijdens de Kerstdagen.

Geldigheid:
22-12-18 t/m 09-01-19
Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting
Prijs kind enkel bij slapend op de kamers van de ouders
Reserveren kan online, telefonisch 0598-453787 of
zuidbroek@valk.com