À la carte diner bij Van der Valk

Zin in een uitgebreid diner? Kom sfeervol dineren in ons restaurant van Hotel Groningen - Zuidbroek A7. Onze keukenbrigade bereidt de lekkerste voor-, hoofd- en nagerechten voor u. We veranderen regelmatig onze kaart, zodat deze goed past bij het seizoen. Zo blijft het altijd verrassend voor u wat er op onze menukaart zal staan. We werken met verse, eerlijke en streekgebonden producten. Dus kom zeker eens een lekker hapje mee eten. U kunt in ons restaurant natuurlijk ook terecht voor een lunch.

Reserveer een tafel

Menukaart

Tijdens een à la carte diner in ons Restaurant De Valkenier, heeft u een ruime keuze uit lekkere gerechten. Start bijvoorbeeld met een broodplankje of soepje vooraf, ga daarna voor een lekker vis-, vega- of vleesgerecht en sluit af met één van onze heerlijke nagerechten zoals onze Van der Valk Sorbet of een ander verrassend dessert. Neem alvast een kijkje in onze menukaart:  

Bekijk menukaart

Het wildseizoen is geopend

De bladeren vallen van de bomen, de sfeervolle avonden zijn weer begonnen en de kou heeft zijn intrede gedaan. Dat betekent dat het wildseizoen weer van start is gegaan! Onze chefs bereiden de lekkerste wildgerechten met hert of zwijn voor u. Trek gekregen? Kom langs tijdens het wildseizoen voor een sfeervol diner in ons restaurant. Bekijk hier alvast onze wildkaart:

Bekijk wildkaart

All you can eat & drink

Liever van alles eten waar u zin in hebt, zonder van de kaart te hoeven kiezen? Kom dan dineren in ons Live Cooking restaurant waar onze chef direct voor u de lekkerste gerechten bereidt. Kies uit salades van ons saladebuffet, diverse warme en koude (seizoens)gerechten en uiteraard mag een goed dessert niet ontbreken. Tijdens het Live Cooking all you can eat-buffet zijn frisdranken, huiswijn, tapbier en koffie en thee natuurlijk ingebrepen.

Meer informatie

Openingstijden

U bent dagelijks welkom in ons sfeervolle restaurant De Valkenier voor een à la carte diner van 17:00 - 22:00 uur

Wilt u liever dineren in ons Live Cooking restaurant? U bent hier elke zondag met de hele familie welkom. Kom onbepert genieten van alle gerechten van 17:00 - 21:00 uur.