À la carte diner bij Van der Valk

Zin in een uitgebreid diner? Kom sfeervol dineren in ons restaurant van Hotel Groningen - Zuidbroek A7. Onze keukenbrigade bereidt de lekkerste voor-, hoofd- en nagerechten voor u. We veranderen regelmatig onze kaart, zodat deze goed past bij het seizoen. Zo blijft het altijd verrassend voor u wat er op onze menukaart zal staan. We werken met verse, eerlijke en streekgebonden producten. Dus kom zeker eens een lekker hapje mee eten. U kunt in ons restaurant natuurlijk ook terecht voor een lunch.

Reserveer een tafel

Tafelvoorkeur
Indien u een tafelvoorkeur heeft opgegeven zullen wij ons uiterste best doen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar helaas kunnen wij uw voorkeur niet garanderen.

Menukaart

Tijdens een à la carte diner in ons Restaurant De Valkenier, heeft u een ruime keuze uit lekkere gerechten. Start bijvoorbeeld met een broodplankje of soepje vooraf, ga daarna voor een lekker vis-, vega- of vleesgerecht en sluit af met één van onze heerlijke nagerechten zoals onze Van der Valk Sorbet of een ander verrassend dessert. Neem alvast een kijkje in onze menukaart:  

Menukaart

Mosselen (vanaf 20-6-24)

Bent u ook gek op mosselen? Dan heeft u de aankomende tijd weer geluk want het mosselseizoen is namelijk weer van start gegaan! Mosselen eten bij Van der Valk is altijd een feestje. 

Mosselkaart

Openingstijden

U bent dagelijks welkom in ons sfeervolle restaurant De Valkenier voor een à la carte diner van 17:00 - 22:00 uur