À la carte diner bij Van der Valk

Momenteel wordt onze hoofdkeuken gerenoveerd. Hierdoor wordt het ontbijt en de lunch geserveerd in ons buffetrestaurant.

Het restaurant is geopend vanaf 17.00 uur. Door de renovatie hebben wij een ingekorte menukaart, en is het restaurant enkel geopend voor onze hotelgasten.

Excuses voor het ongemak.

Vanaf 25 maart heten wij u weer van harte welkom in ons restaurant.

Zin in een uitgebreid diner? Kom sfeervol dineren in ons restaurant van Hotel Groningen - Zuidbroek A7. Onze keukenbrigade bereidt de lekkerste voor-, hoofd- en nagerechten voor u. We veranderen regelmatig onze kaart, zodat deze goed past bij het seizoen. Zo blijft het altijd verrassend voor u wat er op onze menukaart zal staan. We werken met verse, eerlijke en streekgebonden producten. Dus kom zeker eens een lekker hapje mee eten. U kunt in ons restaurant natuurlijk ook terecht voor een lunch.

Reserveer een tafel

Tafelvoorkeur
Indien u een tafelvoorkeur heeft opgegeven zullen wij ons uiterste best doen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar helaas kunnen wij uw voorkeur niet garanderen.

Menukaart

Momenteel wordt onze hoofdkeuken gerenoveerd hierdoor hebben we een beperkte menukaart! (zie button menukaart) Bedankt voor uw begrip.

Tijdens een à la carte diner in ons Restaurant De Valkenier, heeft u een ruime keuze uit lekkere gerechten. Start bijvoorbeeld met een broodplankje of soepje vooraf, ga daarna voor een lekker vis-, vega- of vleesgerecht en sluit af met één van onze heerlijke nagerechten zoals onze Van der Valk Sorbet of een ander verrassend dessert. Neem alvast een kijkje in onze menukaart:  

Menukaart maart 2024

Openingstijden

U bent dagelijks welkom in ons sfeervolle restaurant De Valkenier voor een à la carte diner van 17:00 - 22:00 uur