Paardenhotel

Paardenhotel Zuidbroek

Nieuw bij Van der Valk Groningen - Zuidbroek A7: Een luxueuze paardenstal voor onze viervoetige gasten!

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat we een splinternieuwe paardenstal hebben geopend, speciaal ontworpen voor de comfortabele en veilige accommodatie voor paarden en pony’s. Bij ons hotel kunt u nu genieten van een zorgeloos verblijf, wetende dat uw paard ook de allerbeste faciliteiten tot zijn beschikking heeft. (De Paardeboxen zijn ook te huur zonder een verblijf te reserveren in ons hotel)

Onze gloednieuwe paardenstal biedt eersteklas accommodatie voor uw paard, met ruime boxen die zijn uitgerust met alle benodigde voorzieningen. Van comfortabele strobedden tot automatische drinksystemen, hoogwaardig voer en ruime weides. We hebben aan alles gedacht om ervoor te zorgen dat uw paard zich helemaal op zijn gemak voelt.

Bovendien is onze paardenstal gunstig gelegen op ons eigen terrein. Tevens ligt het hotel direct aan de uitvalswegen zodat u met de trailer gemakkelijk toegang heeft tot de prachtige ruiterroutes die het omringende Groninger en Drentse landschap te bieden heeft. Maak samen met uw paard ontspannen tochten door de schilderachtige paden en geniet van de ongerepte natuur van de omgeving.

Daarnaast  kunt u een bezoek aan de bruisende stad Groningen combineren met het mee brengen van uw paard. Ook als u een dagje aan het winkelen bent of aan het genieten van de bezienswaardigheden in de stad, ontbreekt het uw paard aan niets. Bij Van der Valk Groningen - Zuidbroek A7 staan we namelijk bekend om onze toewijding aan uitstekende service, en dat geldt ook voor onze paardengasten. Ons ervaren team zorgt voor een liefdevolle en professionele verzorging van uw paard, zodat u zich dus volledig kunt concentreren op uw verblijf en het genieten van de prachtige faciliteiten van het hotel en de omgeving.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze paardenstal, beschikbaarheid en reserveringen. We kijken ernaar uit om u en uw paard te verwelkomen voor een onvergetelijk verblijf bij Van der Valk Groningen - Zuidbroek A7!