Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Wilt u er even tussenuit en genieten? Wij heten u van harte welkom in ons à la carte restaurant en leggen u graag in de watten! Zoals u van ons gewend bent bieden wij een zeer uitgebreid assortiment aan voor uw à la carte lunch of diner.

Culinair genieten

Live cooking

Vanuit ons nieuwe buffetrestaurant verzorgen onze enthousiaste koks u een heerlijk en uitgebreid live cooking buffet. U kunt onbeperkt genieten van diverse warme en koude gerechten, salades, seizoensgerechten en meer. Kom het proberen!

In onze gezellige en sfeervolle hotelbar kunt u dagelijks genieten van een heerlijk kopje koffie of thee. Maar ook van een hapje en drankje in de middag of een borrel na afloop van uw diner.

Lunchbuffet

Eten & drinken

Lunchbuffet

Alles eten waar u trek in hebt? Kom lunchen in ons live cooking buffetrestaurant. Hier verzorgen wij een heerlijk en uitgebreid lunchbuffet om onbeperkt van te genieten met vrienden, familie, collega’s of gewoon met z’n tweetjes. U kunt van maandag tot en met zaterdag, tussen 12.00 uur & 14.00 uur genieten van het buffet!

Jarige Job Actie

Happy Birthday

Jarige Job Actie

Van harte gefeliciteerd met uw verjaardag!

Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek, trakteert u, als Jarige Job, graag op een gratis live-cooking zondagsbrunch of op een gratis live-cooking lunch, of op een gratis live-cooking diner.

Deze uitnodiging is geldig in de kalenderweek waarin u jarig bent. De kalenderweek loopt van maandag - zondag.

High Tea

Gezelligheid!

High tea

Wilt u bijkletsen met uw vriendinnen en vrienden? Laat u dan culinair verwennen met onze heerlijke high tea. Geniet van een zoete en hartige hapjes en onbeperkt thee (of koffie). Voor de kinderen hebben we natuurlijk ook een leuke kinder high tea met onder andere poffertje, fruit en snoepjes. 

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten