Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Wilt u er even tussenuit en genieten? Wij heten u van harte welkom en leggen u graag in de watten! Zoals u van ons gewend bent bieden wij een zeer uitgebreid assortiment aan voor uw ontbijt, lunch of diner op ons terras of op uw kamer.

Culinair genieten

Live cooking

Vanuit ons nieuwe buffetrestaurant verzorgen wij u, een heerlijk, uitgebreid live cooking lunchbuffet om onbegrensd van te genieten met vrienden, familie, collega’s of gewoon met z’n tweetjes.

Cheers!

Hotelbar

In onze gezellige en sfeervolle hotelbar kunt u dagelijks genieten van een heerlijk kopje koffie of thee. Maar ook van een hapje en drankje in de middag of een borrel na afloop van uw diner.

Wij zijn verheugd u voor te stellen aan onze nieuwe Chef kok. Per 1 oktober verwelkomen wij Bert Breuker, onze nieuwe Chefkok bij Van der Valk Hotel Zuidbroek. Bert heeft in tal van gerenommeerde bedrijven zijn signatuur achtergelaten. Wij zijn zeer enthousiast over de samenwerking met Bert en wij zullen zijn ervaring en expertise graag laten toepassen op hotel Zuidbroek (en onze keukenbrigade).

High Tea

Gezelligheid!

High tea

Vooraf serveren wij u een klein kopje soep waarna wij de high tea op etagère aan tafel serveren, geniet tijdens de high tea van zoete en hartige lekkernijen, zoals spekkoek, bonbons, petit fours, brownies, luxe belegde mini broodjes, mini quiche en nog veel meer. De high tea wordt geserveerd in ons sfeervolle restaurant met relaxte ambiance. In de zomer is het uiteraard mogelijk om de high tea buiten op het terras te nuttigen.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten