Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Momenteel wordt onze hoofdkeuken gerenoveerd. Het restaurant is geopend vanaf 17.00 uur. Door de renovatie hebben wij een ingekorte menukaart, en is het restaurant enkel geopend voor onze hotelgasten. Vanaf 25 maart heten wij u weer van harte welkom in ons restaurant.

Culinair genieten

Live cooking

Vanuit ons nieuwe buffetrestaurant verzorgen onze enthousiaste koks u een heerlijk en uitgebreid live cooking buffet. U kunt onbeperkt genieten van diverse warme en koude gerechten, salades, seizoensgerechten en meer. Kom het proberen!

In onze gezellige en sfeervolle hotelbar kunt u dagelijks genieten van een heerlijk kopje koffie of thee. Maar ook van een hapje en drankje in de middag of een borrel na afloop van uw diner.

Onze kinderfaciliteiten

Valk Kids

Onze kinderfaciliteiten

Natuurlijk denken we bij Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek ook aan onze jongste bezoekers en doen we er alles aan om de kinderen te vermaken. Speciaal voor de jongste bezoekers van ons restaurant hebben we een kinderhoek ingericht vol leuke speeltoestellen en spelletjes. En dat is nog niet alles. Ook in het restaurant kunnen de kinderen zich vermaken met de altijd populaire Timo Toekan kleurplaat en de lekkerste gerechten van over de hele wereld.

Lunchbuffet

Eten & drinken

Lunchbuffet

**In verband met de renovatie van onze hoofdkeuken serveren wij tot 25 maart geen lunchbuffet, excuses voor het ongemak**

Alles eten waar u trek in hebt? Kom lunchen in ons live cooking buffetrestaurant. Hier verzorgen wij een heerlijk en uitgebreid lunchbuffet om onbeperkt van te genieten met vrienden, familie, collega’s of gewoon met z’n tweetjes. U kunt van maandag tot en met zaterdag, tussen 12.00 uur & 14.00 uur genieten van het buffet!

Jarige Job Actie

Happy Birthday

Jarige Job Actie

Van harte gefeliciteerd met uw verjaardag!

Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek, trakteert u, als Jarige Job, graag op een gratis live-cooking zondagsbrunch of op een gratis live-cooking lunch. Deze uitnodiging is geldig in de kalenderweek waarin u jarig bent. De kalenderweek loopt van maandag - zondag.

*niet geldig op feestdagen en thema brunches

High Tea

Gezelligheid!

High tea

**In verband met de renovatie van onze hoofdkeuken serveren wij tot 25 maart geen High tea, excuses voor het ongemak**

Wilt u bijkletsen met uw vriendinnen en vrienden? Laat u dan culinair verwennen met onze heerlijke high tea. Geniet van een zoete en hartige hapjes en onbeperkt thee (of koffie). Voor de kinderen hebben we natuurlijk ook een leuke kinder high tea met onder andere poffertje, fruit en snoepjes. 

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten