Vergaderen en evenementen

Bij Van der Valk Hotel Groningen-Zuidbroek

Hotel Zuidbroek beschikt over 10 multifunctionele zalen met ieder hun eigen mogelijkheden. Met veel aandacht zal ons sales- en banquetingteam u ondersteunen om te waarborgen dat uw event succesvol is!
Ontdek de veelzijdigheid van onze locatie. Met een modern interieur, veel daglicht, bieden wij u de juiste uitstraling voor uw bijeenkomst! U heeft een bepaald doel voor ogen, voor een ieder verschillend. Een succesvolle meeting, een waardevol congres voor uw deelnemers, wij dragen die zorgen samen met u.

Vergaderlocatie Noord-Nederland

Vergaderen

Kom vergaderen bij Van der Valk Hotel Groningen-Zuidbroek, de vergaderlocatie in Noord-Nederland. U kunt terecht bij ons voor zakelijke vergaderingen, congressen, brainstormsessies en meerdaagse trainingen. Geen meeting is onmogelijk met onze samenwerking met de Eurohal. Ontdek de mogelijkheden! Wij helpen u graag! 

Zoekt u een trouwlocatie in Groningen? Vier de mooiste dag van uw leven in Van der Valk Hotel Groningen-Zuidbroek! Een goed georganiseerde bruiloft is een samenspel van uw wensen, ons ervaren team en de locatie mogelijkheden. Laten we van uw bruiloft de mooiste dag van uw leven maken. Zegt u ja? 

Vier uw feest bij Van der Valk Hotel Groningen-Zuidbroek en wij zullen ervoor zorgen dat u aan niks ontbreekt. Wilt u een onvergetelijke dag creëren om stil te staan bij een verjaardag/geboorte/surpriseparty/jubileum? Niks is onmogelijk en wij kijken graag met u mee! Boek gelijk een overnachting erbij en geniet extra! 

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten