Feestdagen

Kerst- en Nieuwjaarsbijeenkomsten op maat

De feestdagen komen er weer aan. Een prachtige gelegenheid om uw medewerkers te bedanken voor hun inzet. Deze periode kunt u ook gebruiken om relaties uit te nodigen voor een feestelijke toast op een verdere samenwerking met nieuwe ontwikkelingen en kansen.

Van der Valk Hotels en Restaurants bieden u ook deze kerst en nieuwjaar weer de perfecte gastvrije omgeving om belangrijke momenten in het jaar met elkaar te delen.

Wij organiseren graag samen met u een intieme borrel of juist een groots feestelijk diner. Hierbij combineren we een spetterend programma met een mooie entourage, terwijl onze gastvrijheid en service uw verwachtingen overtreffen.

Een heerlijke middag of avond bij Van der Valk zorgt niet alleen voor een perfecte afsluiting van het jaar, maar ook voor een prachtig begin van het nieuwe jaar.

 Kijk voor onze Kerst- en nieuwjaarsrecepties.

Uw feest op maat
De mogelijkheden voor uw event zijn onbeperkt. Wij denken graag met u mee als het gaat in entertainment, decoratie van de zaal, audiovisuele mogelijkheden en nog veel meer. Voor meer informatie en reserveringen kunt u terecht bij de afdeling Banqeting & Sales via 0598-453787 of sales@zuidbroek.valk.com