Hotelbar

Neem plaats in de sfeervolle hotelbar van Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek A7. Een heerlijke plek voor een kopje koffie met gebak, borrel & bites, een snelle hap of een mooi glas wijn.

Met een ruime keuze uit onze verrassende cocktails of verschillende bieren van de tap of een speciaalbier is er voor ieder wat wils. Neem er een lekker hapje bij zoals onze nacho's, kaasplankje of bitterballen om uw borrel compleet te maken. Neem hier alvast een kijkje in onze borrel & bites kaart en onze wijnkaart: 

Bekijk drank en borrelkaart

Bekijk de wijnkaart

*prijzen onder voorbehoud van wijzigingen

Ook tijdens voetbalwedstrijden

Ook tijdens belangrijke voetbalwedstrijden of evenementen zorgen wij er voor dat de sfeer er goed in zit en dat er er een groot scherm aanwezig is. Zo hoeft u tijdens uw verblijf dus niets te missen en kunt u de sfeer extra goed beleven met andere gasten in onze hotelbar.

U kunt natuurlijk ook na afloop van uw diner in ons à la carte restaurant of buffetrestaurant nog even blijven borrelen voordat u weer naar uw kamer of wellicht naar huis gaat. U kunt onze hotelbar vinden tegenover de receptie in de lobby. 

Openingstijden

Onze hotelbar is dagelijks geopend van 10.00 uur t/m 00.00 uur (de keuken is geopend van 10:00 - 22:00 uur). Verblijft u niet in Hotel Gronigen - Zuidbroek, maar heeft u toch zin in een borrel of afsluiter van uw diner? Dan bent u natuurlijk altijd van harte welkom in onze hotelbar.