Een waar (Paas)spektakel live voor u bereid.

Ook dit jaar kunt u weer genieten van het uitgebreide en spectaculaire Live Cooking buffet tijdens 1e Paasdag.

Wij ontvangen u en uw gasten om 17.30 uur met een feestelijk glas bubbels,

waarna u vervolgens geniet van dit onvergetelijke luxe Paasbuffet. In een schitterend aangeklede ambiance verzorgen wij heerlijke koude en warme gerechten, inclusief een spetterend dessertbuffet. Een deel van de warme gerechten wordt live voor u bereid, waarbij onze koks gebruik maken van mooie streekproducten.

Speciaal voor onze jonge gasten is er een apart kids-smulbuffet, een speelruimte en entertainment, zodat ook zij heerlijk in de watten worden gelegd!

Het buffet is inclusief huisgeselecteerde dranken (frisdrank, huiswijnen en bier).

Prijzen

Prijs per volwassene €64,50 incl live muziek
Prijs per kind van 4 tot 11 jaar €27,50
Kinderen t/m 3 jaar Gratis

Openingstijden

Live Cooking
Aanvang 17.30 uur, einde 20.30 uur.

met live muziek, verzorgt door: Rene Lulofs

Kinderentertainment verzorgt door: Jos Tipker

Maak uw avond compleet en sluit het feestelijk af door een overnachting erbij te boeken of voor het complete arrangement te gaan. Het Paas Live Cooking Buffet is alleen op reservering, vol = vol. Bel gerust om de mogelijkheden te bespreken, wij helpen u graag! Telefoonnummer: (+31)598-453787 info@zuidbroek.valk.com

reserveer paasbuffet

Voorwaarden
Annuleren is kosteloos mogelijk tot 48 uur voor de dag van aankomst. Bij annulering na dit tijdstip of in geval van no show, zijn wij genoodzaakt 100% van de reserveringswaarde in rekening te brengen.

Bij groepen boven de 10 personen is annulering mogelijk tot 7 dagen voor de dag van aankomst. Bij annulering na dit tijdstip of in geval van noshow zijn wij genoodzaakt 100% van de reserveringswaarde in rekening te brengen.
Binnen 7 dagen voor aankomst mag er max 10% van het aantal personen worden gewijzigd of geannuleerd.

Wijzigingen of annuleringen dienen schriftelijk (per e-mail) te worden doorgegeven.
Op al onze reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden van de Horeca van toepassing. Op verzoek sturen wij deze u toe.

Betaling bij buffeten tijdens paasdagen

Het paasbuffet dient vooraf betaald te worden. U ontvangt hiervoor een betaallink in uw bevestiging. De betaling dient uiterlijk binnen 7 dagen na het ontvangen van de bevestiging door ons te zijn ontvangen.  Zonder betaling vooraf is uw reservering niet gegarandeerd.

 

Tafelvoorkeur
Indien u een tafelvoorkeur heeft opgegeven zullen wij ons uiterste best doen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar helaas kunnen wij uw voorkeur niet