Geniet van een feestelijk kerstdiner in ons sfeervolle restaurant

Laat u tijdens de feestdagen in de watten leggen en geniet van een heerlijk kerstdiner. Stel tijdens het kerstdiner uw eigen keuzemenu samen uit onze kerst-menukaart en laat u verwennen door onze keukenbrigade. U kunt kiezen uit een drie- of viergangenkerstdiner. Wij zullen u verwennen met onze culinaire kerstgerechten. Onze bedienings - medewerkers zullen u indien gewenst begeleiden bij de keuze van een passend wijnarrangement. Kom bij ons genieten van een feestelijk kerstdiner in ons sfeervolle restaurant!

Bekijk hier het kerstmenu:

nog niet bekend

TIJD:

Mogelijk tussen 16.30 uur en 21.00 uur.

Alleen op reservering

Reserveer kerstdiner

 Komt u er online niet uit? Tel: 0598453787

Voorwaarden
Annuleren is kosteloos mogelijk tot 48 uur voor de dag van aankomst. Bij annulering na dit tijdstip of in geval van no show, zijn wij genoodzaakt 50% van de reserveringswaarde in rekening te brengen.

Bij groepen boven de 10 personen is annulering mogelijk tot 7 dagen voor de dag van aankomst. Bij annulering na dit tijdstip of in geval van noshow zijn wij genoodzaakt 100% van de reserveringswaarde in rekening te brengen.
Binnen 7 dagen voor aankomst mag er max 10% van het aantal personen worden gewijzigd of geannuleerd.

Wijzigingen of annuleringen dienen schriftelijk (per e-mail) te worden doorgegeven.
Op al onze reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden van de Horeca van toepassing. Op verzoek sturen wij deze u toe.

Tafelvoorkeur
Indien u een tafelvoorkeur heeft opgegeven zullen wij ons uiterste best doen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar helaas kunnen wij uw voorkeur niet garanderen.