Vier het nieuwe jaar

Vier het nieuwe jaar (of even bijkomen) met de Nieuwjaarsbrunch bij Van der Valk Hotel Groningen. Op woensdag 1 januari 2025 presenteren wij een heerlijke Nieuwjaars brunch, de ideale manier om op uw gemak van de eerste dag van het nieuwe jaar te genieten.

Uw wordt welkom geheten met een glaasje ‘bubbels’, waarna u geniet van de ruime keuze in warme vis- en vleesspecialiteiten. Ook is er live-cooking en een uitgebreid dessertbuffet. Gedurende de Nieuwjaarsbrunch serveren wij u onbeperkt koffie, thee, melk en vruchtensappen.

Speciaal voor onze jonge gasten is er een apart kids-smulbuffet en een speelruimte, zodat ook zij heerlijk in de watten worden gelegd!

 

Prijzen

Prijs per volwassene € 42,50
Prijs per kind van 4 tot 11 jaar € 23,50
Kinderen t/m 3 jaar Gratis

Tijdschema

Live Cooking Brunch
Aanvang 12.00 uur, einde 15.00 uur.

 

 Alleen op reservering.

Reserveer nieuwjaarsbrunch

Tel: 0598453787

Voorwaarden
Annuleren is kosteloos mogelijk tot 48 uur voor de dag van aankomst. Bij annulering na dit tijdstip of in geval van no show, zijn wij genoodzaakt 50% van de reserveringswaarde in rekening te brengen.

Bij groepen boven de 10 personen is annulering mogelijk tot 7 dagen voor de dag van aankomst. Bij annulering na dit tijdstip of in geval van noshow zijn wij genoodzaakt 100% van de reserveringswaarde in rekening te brengen.
Binnen 7 dagen voor aankomst mag er max 10% van het aantal personen worden gewijzigd of geannuleerd.

Wijzigingen of annuleringen dienen schriftelijk (per e-mail) te worden doorgegeven.
Op al onze reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden van de Horeca van toepassing. Op verzoek sturen wij deze u toe.

Betaling bij brunches tijdens feestdagen

De nieuwjaarsbrunch dient vooraf betaald te worden. U ontvangt hiervoor een betaallink in uw bevestiging. De betaling dient uiterlijk binnen 7 dagen na het ontvangen van de bevestiging door ons te zijn ontvangen.  Zonder betaling vooraf is uw reservering niet gegarandeerd.

Tafelvoorkeur
Indien u een tafelvoorkeur heeft opgegeven zullen wij ons uiterste best doen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar helaas kunnen wij uw voorkeur niet garanderen.