Een waar (kerst)spektakel live voor u bereid

Ook dit jaar kunt u weer genieten van het uitgebreide Kerst Live Cooking buffet, een waar kerst spektakel live voor u bereid MET live muziek. Wij ontvangen u en uw gasten graag om 17.30 uur met een feestelijk glas bubbels, waarna u vervolgens geniet van dit onvergetelijke luxe Kerst Live Cooking Buffet. In een schitterend aangeklede kerstambiance verzorgen wij een heerlijk buffet, inclusief:

  • Huisgeselecteerde dranken (frisdrank, huiswijnen en tapbier);
  • Heerlijke koude en warme gerechten, inclusief een spetterend dessertbuffet. Een deel van de warme gerechten wordt live voor u bereid, waarbij onze koks gebruik maken van mooie streekproducten om voor u een heerlijk feestmaal klaar te maken en een
  • Apart kids-smulbuffet met entertainment.

Ook voor de kinderen een spektakel

Speciaal voor onze jonge gasten is er een apart kids-smulbuffet, een speelruimte en entertainment, zodat ook zij heerlijk in de watten worden gelegd! Uiterraad is er een bezoek van de Kerstman!

Prijzen

Prijs per volwassene € 74,50 
Prijs per kind van 4 tot 11 jaar € 34,50 inclusief kleinigheidje van de Kerstman
Kinderen t/m 3 jaar Gratis inclusief kleinigheidje van de Kerstman

Openingstijden op 1e & 2e kerstdag

Live Cooking kerst buffet
Aanvang 17.30 uur, einde 20.30 uur.

*met live muziek verzord door Rene Lulof & kinderentertainment verzorgd door Jos Tipker.

Maak uw avond compleet en sluit het feestelijk af door een overnachting erbij te boeken of voor het complete kerstarrangement te gaan. Het Kerst Live Cooking Buffet is alleen op reservering, vol = vol. Bel gerust om de mogelijkheden te bespreken, wij helpen u graag! Telefoonnummer: (+31)598-453787

Voorwaarden
Annuleren is kosteloos mogelijk tot 48 uur voor de dag van aankomst. Bij annulering na dit tijdstip of in geval van no show, zijn wij genoodzaakt 100% van de reserveringswaarde in rekening te brengen.

Bij groepen boven de 10 personen is annulering mogelijk tot 7 dagen voor de dag van aankomst. Bij annulering na dit tijdstip of in geval van noshow zijn wij genoodzaakt 100% van de reserveringswaarde in rekening te brengen.
Binnen 7 dagen voor aankomst mag er max 10% van het aantal personen worden gewijzigd of geannuleerd.

Wijzigingen of annuleringen dienen schriftelijk (per e-mail) te worden doorgegeven.
Op al onze reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden van de Horeca van toepassing. Op verzoek sturen wij deze u toe.

Betaling bij buffeten tijdens kerstdagen

Het kerstbuffet dient vooraf betaald te worden. U ontvangt hiervoor een betaallink in uw bevestiging. De betaling dient uiterlijk binnen 7 dagen na het ontvangen van de bevestiging door ons te zijn ontvangen.  Zonder betaling vooraf is uw reservering niet gegarandeerd.

Tafelvoorkeur
Indien u een tafelvoorkeur heeft opgegeven zullen wij ons uiterste best doen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar helaas kunnen wij uw voorkeur niet garanderen.