High Tea bij Hotel Groningen - Zuidbroek

 

Wilt u bijkletsen met uw vriendinnen en vrienden? Laat u dan culinair verwennen met een heerlijke high tea bij Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek A7. Geniet van een heerlijke zoete hapjes en hartige gerechtjes geserveerd op prachtige etagères. En daarnaast krijgt u natuurlijk onbeperkt thee (of koffie).

Vooraf serveren wij u een klein kopje soep waarna wij de high tea op etagère aan tafel serveren. Geniet tijdens de high tea van zoete en hartige lekkernijen, zoals cupcake, macarons, scones, fruitspiesje, luxe belegde mini broodjes, mini quiche en nog veel meer. De high tea wordt geserveerd in ons sfeervolle restaurant met relaxte ambiance. In de zomer is het uiteraard mogelijk om de high tea buiten op het terras te nuttigen.

Tijdens de high tea serveren wij onbeperkt thee, koffie en mineraalwater. Voor de kinderen hebben we een heerlijke kinder high tea met onder andere poffertje, fruit en snoepjes. Uiteraard kunt u na de high tea nog langer blijven zitten om eventueel nog te dineren in ons à la carte restaurant of om nog na te kletsen in onze hotelbar.

Tijden & prijzen

Wij serveren onze high tea dagelijks tussen 12.00 uur en 17.00 uur, waarbij u tussen 12.00 uur en 15.00 uur kunt reserveren. Reserveer van te voren even om teleurstellingen te voorkomen. U kunt hier telefonisch, per mail of via het contactformulier contact met ons opnemen.

De prijzen voor de high tea (2 uur) bedragen:

Volwassenen: € 25,50
Kindren: 4 t/m 11 jaar € 17,50
Kinderen: 0 t/m 3 jaar: gratis

Tijdens feestdagen hanteren wij andere tijden/tarieven.