Menukaarten

Ons restaurant, brasserie en terras zijn beperkt geopend vanaf 5 juni 2021. Graag verwelkomen wij u in ons vernieuwde restaurant. 

Er zijn maatregelen verbonden aan het openen van ons restaurant. Om teleurstelling te voorkomen is het noodzakelijk een reservering te maken. Dit kan telefonisch via 0598-453787. 

Uiteraard volgen wij de richtlijnen vanuit het RIVM en de door het kabinet genomen maatregelen. Graag vragen wij u rekening te houden met de aangescherpte maatregelen om uw gezondheid en die van onze medewerkers te kunnen waarborgen. 

Per tafel kunnen er maximaal 4 personen aan één tafel zitten. Indien uw huishouden uit meer dan 2 personen bestaat, vragen wij u dit aan te geven bij de reservering. U kunt dan wel met uw huishouden aan één tafel zitten. Indien u met meer dan 4 personen reserveert en u hoort niet bij één huishouden dan dient u minimaal 1,5 meter uit elkaar te zitten. Tot maximaal 4 personen kunt u 1,5 meter uit elkaar zitten aan 1 tafel. Bent u met meer dan 4 personen niet bestaande uit één huishouden, dan zult u aan meerdere tafels komen te zitten. 

Bij aankomst in ons restaurant voeren we een controlegesprek uit. We stellen u dan o.a. de vragen of u gezondheidsklachten heeft. We zijn verplicht om deze triage uit te voeren, we vragen dan ook uw begrip hiervoor. In ons hotel en restaurant gelden onderstaande maatregelen. We vragen u ook om de instructies van onze medewerkers op te volgen.

  • Volg aangegeven looprichting en hygiëne maatregelen
  • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
  • Schud geen handen met mede-gasten of hotelpersoneel 
  • Was uw handen regelmatig en volgens de richtlijnen van het RIVM
  • Gebruik papieren handdoekjes om uw handen te drogen
  • Hoest en nies in uw elleboog en wend u af van mede-gasten en hotelpersoneel
  • Betaal bij voorkeur met pin of contactloos

Reserveren verplicht via de receptie of bellen naar +31(0)598 453787.
                                                                                                                                                          

Van der Valk Hotel Zuidbroek beschikt over een sfeervol restaurant, zonnig terras en een gezellige hotelbar waar u kunt genieten van heerlijke gerechten en hapjes.

U kunt hier de menukaarten van restaurant van der Valk Zuidbroek direct bekijken:

Dinerkaart

 

(Kaarten zijn in PDF-formaat)