Eten & Drinken

Live Cooking Zondagsbrunch

Kom ook op zondag genieten van het Live Cooking Brunch Buffet!

Laat u verwelkomen met een sprankelende cocktail. Wij serveren u een heerlijk en uitgebreid warm- en koud buffet, sommige gerechten worden door onze koks live voor u bereid terwijl u wacht. Afsluitend serveren wij een spectaculair dessertbuffet. Wij ontvangen u vanaf 11:30 uur en serveren het Live Cooking Brunch Buffet van 12:00 - 14:30 uur.

NIEUW! Themabrunches!
Een vertrouwde brunch zoals u die van ons verwacht, maar dan met een verrassende twist, dat zijn de vernieuwde Themabrunches.

Daarnaast vieren wij graag samen de feestdagen met u. Onze feestdagen specials zijn als volgt:

  • Pasen | 21 & 22 april
  • Moederdag | 12 mei
  • Pinksteren | 9 juni
  • Vaderdag | 16 juni
  • Sinterklaas | 1 december 
  • Kerstmis | 25 & 26 december*

Wat is inbegrepen bij het Live Cooking Brunch Buffet?

2 soorten dagverse soep - broodbuffet met diverse soorten vers afgebakken broodjes – Amuse tafel: diverse kleine hartige gerechtjes van het seizoen - assortiment vleeswaren en kaas - ‘Make your own Salad’ bar – diverse warme gerechten met passende aardappel & groentegarnituren – presentatie van verschillende zoetigheden – chocoladefontein & vers fruit – diverse soorten ijs - vers gemalen bonenkoffie en diverse theesoorten - diverse sappen, fruit- en ijswater en zuiveldranken.

Met live-cooking
Met live muziek en ruime dansvloer
Met entertainment voor de kinderen

Tarieven Live Cooking Brunch

Volwassenen € 23.50
Kinderen 4 t/m 11 jaar € 14.50
Kinderen 0 t/m 3 jaar Gratis

Tarieven Feestdagen Specials

Volwassenen € 28.50
Kinderen 4 t/m 11 jaar € 15.00
Kinderen 0 t/m 3 jaar Gratis
Prijswijziging o.v.b.
* M.u.v. Kerstmis. Hiervoor handteren wij andere tarieven.

Reserveren verplicht. 
Informatie opvragen & reserveren kunt u via de receptie van Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek A7!