ER GAAT NIETS BOVEN GRONINGEN

Bij Groningen denk men vaak aan studenten stad en landelijke provincie. Toch heeft onze provincie meer te bieden dan de meeste mensen denken. De bekende slogan zegt het al. Of u nu een weekendje wil ontspannen, shoppen, of iets sportiever wilt zijn het kan allemaal in Groningen.

Wij hebben een aantal leuke activiteiten voor u op een rijtje gezet.

Activiteitenagenda

Bekijk activiteiten in de buurt van het hotel Lees meer

Volgende
Kinderen

Locatie

Kinderen

In de omgeving van ons hotel zijn er diverse plekken waar kinderen zich prima kunnen vermaken.

Landgoed Tenaxx in Wedde Een groot park met levensechte Dinosaurussen waar je op kunt jagen, gewoon bekijken en erover leren. In het park kan men lekker wandelen, roeien en diverse activiteiten ondernemen zowel voor de allerjongsten als de iets ouderen. Zeker een bezoekje waard.

Het doe museum in Veendam Precies zoals de naam al zegt een museum waar je naar kunst kunt kijken en van alles kunt doen, zoals met lego dingen bouwen schilderen of graffiti spuiten , spelen met bv. Traptrekkers skippyballen en voor de allerkleinsten is er een peutergedeelte. En voor de “oudere kinderen” is er de gelegenheid te genieten van een lekker kopje koffie lunch en zijn er boeken en tijdschriften aanwezig.

Ballorig in Hoogezand en Monkeytown in Groningen, een binnen speel plek voor de allerkleinsten en iets oudere kinderen waar ze hun energie kwijt kunnen.

Zeehonden crèche Pieterburen, wie kent het niet, hier kan men dagelijks een rondleiding krijgen zelf ronddwalen en van alles over zeehonden leren. Sinds kort is er ook een park buiten waar je lekker kan rondlopen of even rustig zitten.

Eer bezoek hieraan is ook prima in combinatie met:

Insectenwereld Doezoo in Leens  in een dierentuin die zich heeft gespecialiseerd in allerlei soorten insecten en dieren die insecten eten. In het park kun je niet alleen de dieren zien maar is er regelmatig de gelegenheid om bijvoorbeeld een stinkdier te aaien of een spin of slang vast te houden. Ook zijn er bepaalde dagen in de week dat kinderen bijvoorbeeld insecten kunnen bakken.

Neem voor meer informatie contact op met onze receptie.