Met de kinderen op pad

In de omgeving van ons hotel zijn er diverse plekken waar kinderen zich prima kunnen vermaken.

Landgoed Tenaxx in Wedde Een groot park met levensechte Dinosaurussen waar je op kunt jagen, gewoon bekijken en erover leren. In het park kan men lekker wandelen, roeien en diverse activiteiten ondernemen zowel voor de allerjongsten als de iets ouderen. Zeker een bezoekje waard.

Het doe museum in Veendam Precies zoals de naam al zegt een museum waar je naar kunst kunt kijken en van alles kunt doen, zoals met lego dingen bouwen schilderen of graffiti spuiten, spelen met bv. Traptrekkers skippyballen en voor de allerkleinsten is er een peutergedeelte. Voor de “oudere kinderen” is er de gelegenheid te genieten van een lekker kopje koffie of lunch en zijn er boeken en tijdschriften aanwezig.

Ballorig in Hoogezand en Monkeytown in Groningen, beide een binnen speelplek voor de allerkleinsten. Het is ook toegankelijk voor de iets oudere kinderen waar ze hun energie kwijt kunnen.

Zeehonden crèche Pieterburen, wie kent het niet, hier kan men dagelijks een rondleiding krijgen, zelf ronddwalen en van alles over zeehonden leren. Sinds kort is er ook een park buiten waar je lekker kan rondlopen of even rustig kan zitten.

Eer bezoek hieraan is ook prima in combinatie met:

Insectenwereld Doezoo in Leens  in een dierentuin die zich heeft gespecialiseerd in allerlei soorten insecten en dieren die insecten eten. In het park kun je niet alleen de dieren zien maar is er regelmatig de gelegenheid om bijvoorbeeld een stinkdier te aaien of een spin of slang vast te houden. Ook zijn er bepaalde dagen in de week dat kinderen bijvoorbeeld insecten kunnen bakken.

Neem voor meer informatie contact op met onze receptie.