Airport Eelde

Ontdek het gemak en comfort van Van der Valk Hotel Groningen Zuidbroek A7, uw thuis voor een zorgeloos verblijf in het noorden van Nederland. Gelegen in de nabijheid van Groningen Airport Eelde, bieden wij een perfecte combinatie van luxe accommodaties en vlotte toegang tot de luchthaven. Of u nu op zakenreis bent of gewoon een ontspannen uitje plant, ons hotel staat klaar om uw verblijf onvergetelijk te maken. Lees verder om meer te ontdekken over de vele voordelen van ons hotel in relatie tot Groningen Airport Eelde.

Bekijk onze kamers

Vliegen vanaf Eelde

Groningen Airport Eelde, ook bekend als Eelde Airport, is de regionale luchthaven van de provincies Groningen en Drenthe. De strategische ligging biedt deze luchthaven reizigers een handige toegangspoort tot diverse bestemmingen. Als u graag vliegt vanaf Eelde hoeft u zich geen zorgen te maken over lange wachtrijen en drukte zoals op grotere luchthavens, dit maakt vliegen vanaf Eelde dan ook erg aantrekkelijk.

Groningen Airport

Vliegen vanaf Groningen Airport Eelde heeft diverse voordelen, zoals korte afstanden (slechts ongeveer 30 minuten rijden van ons hotel). Door de kleinschaligheid van de luchthaven maakt het reizen dan ook stressvrij. Daarnaast beschikt het betaald parkeren over gunstige tarieven en gaan er directe vluchten naar populaire Europese bestemmingen, ondanks de regionale ligging van de luchthaven.

Comfortabel overnachten

Bij Van der Valk Hotel Groningen Zuidbroek begrijpen we het belang van een goede nachtrust voor of na uw vlucht. Onze luxe kamers zijn speciaal ontworpen om u het hoogste comfort te bieden, met moderne voorzieningen en ruime bedden waarin u heerlijk kunt ontspannen. Kies voor gemak, comfort en ontspanning in één van onze luxe suites of een ruime familiekamer waar u met het hele gezin kan verblijven.

Maak uw verblijf compleet

Naast onze comfortabele accommodaties bieden wij ook een scala aan eet- en drinkgelegenheden in ons restaurant, waar u kunt genieten van heerlijke maaltijden bereid met lokale ingrediënten. Sluit uw dag af met een verfrissend drankje aan onze bar voordat u zich terugtrekt in uw prachtige kamer voor een welverdiende nachtrust. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Van der Valk Hotel Groningen Zuidbroek A7 is de perfecte keuze voor reizigers die een prettige overgang willen van hun vlucht naar een ontspannen en comfortabel verblijf.