Terug Naar De 70’s & 80’s in Hotel Zuidbroek!

Wordt verwacht in Van der Valk Hotel Zuidbroek: Terug Naar De 70’s & 80’s! Op vrijdag 4 november staat de balzaal van het hotel volledig in het teken van de gouden jaren ’70 en ’80. Disco en Rock ’n Roll, dus haal de dansschoenen maar uit de kast!

Terug Naar De 70’s & 80’s is avond boordevol jeugdsentiment, gezelligheid en uitsluitend de allerbeste hits van toen. Op het programma staan live optredens van de Duelling Piano Show XXL, een formatie met drie zangers, een zangeres, twee pianisten, een drummer, saxofonist en een gitarist. De gehele avond komen alle klassiekers voorbij! Een spetterende show en een verlichte dansvloer geheel in jaren ’70 stijl vormen de basis voor een spectaculaire avond ‘terug naar toen’ in de sfeervolle ambiance van Hotel Zuidbroek. Mis het niet!

De kaartverkoop is van start aan de receptie in het hotel en via de website. Kaarten kosten €17,50 excl. servicekosten á € 1,00.. De avond start om 20:00 uur en eindigt om 02:00 uur.

Klik hier om direct naar het kaartverkoopscherm te gaan!

Tip: Combineer de avond uit met een á la carte diner in ons restaurant of een verblijf in het hotel! Vraag naar de mogelijkheden.

 

Informatie:
Terug Naar De 70’s & 80’s in Hotel Zuidbroek
Vrijdag 4 november
Start: 20:00 uur
Einde: 02:00 uur
Dresscode: 70’s 80’s (niet verplicht)

Terug Naar De 70’s & 80’s is een productie van marketing & evenementenbureau JDC Concepts. Voor meer informatie en/of vragen over het evenement, mail naar info@jdc-concepts.nl.