Live cooking all you can eat & drink

Maak van het diner een feestje! Geniet in ons Live Cooking buffetrestaurant van All you can eat & drink. Elke zondag bent u met de hele familie welkom in ons buffetrestaurant met luxe open keuken om er een gezellig avond van te maken. 

Kom onbeperkt genieten in ons Live Cooking buffetrestaurant. Onze chef kok bereidt samen met de keukenbrigade à la minute de lekkerste gerechten voor u.  U kunt kiezen uit verrassende voorgerechten, een uitgebreid saladebuffet en vlees- en visspecialiteiten, streekproducten. Uiteraard mag er bij een diner een dessert niet ontbreken. Wij hebben daarom een uitgebreid buffet met o.a. een chocoladefontein, ijs en andere verrassende desserts. Natuurlijk zijn frisdranken, huiswijn, tapbier, koffie en thee inbegrepen.

Reserveer een tafel 

ALLEEN MOGELIJK OP ZONDAG

Wist u dat u ook van maandag tot en met zaterdag kunt genieten van een Live Cooking Lunchbuffet in ons restaurant? Probeer het eens uit!

À la carte diner

Toch liever à la carte dineren? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Neem plaats in ons fijne restaurant voor een lekker diner van de kaart. We hebben een ruime keuze aan voorgerechten, lekkere hoofdgerechten zoals de tournedos, mixed grill, een vega- of vis gerecht en natuurlijk de lekkerste Van der Valk desserts. 

Meer informatie

Zomerstop van 25 juni t/m 10 september

Openingstijden & prijzen

Elke zondag organiseren wij het Live Cooking All you can eat & drink in ons buffetrestaurant. U bent van harte welkom tussen 17:00 - 21:00 uur. De prijzen voor een all you can eat & drink buffet bedragen:

Volwassenen: € 39,50
Kinderen van 3 tot 11 jaar: € 15,00
Kinderen: 0-3 jaar: gratis 

Let op: Het dinerbuffet kent een maximale duur van 2,5 uur. Tijdens enkele feestdagen hanteren wij andere tijden/tarieven.