Hotel Eemshaven

Bent u op zoek naar een hotel nabij Eemshaven? Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek A7 ligt op slechts een half uur rijden van Eemshaven in Nederland. Ons hotel nabij Eemshaven is bij uitstek geschikt voor zakelijke doeleinden of voor als u wilt overnachten na uw zakelijke bijeenkomst in Eemshaven of voor een leuk nachtje weg in de provincie Groningen.

Onze hotelkamers zijn recent gerenoveerd en bieden het comfort dat u nodig heeft voor een ontspannen verblijf. Na een goede nachtrust en een uitgebreid ontbijt kunt u de volgende dag vol energie aan uw werkzaamheden of uitje in de omgeving beginnen. Of blijf gezellig wat langer in ons hotel nabij Eemshaven en geniet ook van een heerlijke lunch, perfect om even te ontspannen en bij te tanken voordat u uw reis voortzet.

Eemshaven Borkum

Ontdek Borkum tijdens uw verblijf in Van der Valk Hotel Groningen – Zuidbroek. Als u geïnteresseerd bent in een uitstapje naar Borkum via Eemshaven, bent u bij ons aan het juiste adres. Met een half uur bent u in de haven waar u de boot naar het eiland Borkum kunt pakken. Ideaal als u dan verblijft in een hotel dichtbij Eemshaven. Met de boot bent u al met 50 minuten op Borkum waar u kunt genieten van uitgestrekte stranden, de natuur, zeehonden en verschillende gezellige badplaatsen. Bij terugkomst in Eemshaven bent u ook zo weer bij ons hotel waar wij u met enthousiasme staan op te wachten en u kunt genieten van een gezellig diner.

Wist u dat u met het Waddenarrangement voordelig Borkum kunt ontdekken? U krijgt met het arrangement 2 overnachtingen in ons hotel, onbijt, diner én de overtocht naar Borkum.

Bekijk hier de aanbieding

Ontdek de omgeving

Met een stop in ons hotel nabij Eemshaven, heeft u misschien ook nog tijd om de omgeving te ontdekken. Breng dan zeker een bezoekje aan het Zuidlaardermeer, het grootste meer van Drenthe, bezoek het sfeervolle en historische centrum van Groningen of maak een mooie fiets- of wandeltocht. 

Kortom, bent u op zoek naar een comfortabel en/of zakelijk georiënteerd hotel in de buurt van Eemshaven Nederland? Dan is Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek A7 de ideale keuze voor uw verblijf. Wij heten u graag welkom en bieden een uitstekende uitvalsbasis voor uw zakelijke reis, dagje uit of (mini) vakantie.

Bekijk hotelkamers