Hotel nabij Eemshaven

Bent u op zoek naar een hotel nabij Eemshaven? Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek A7 ligt op zo’n 35 minuten rijden van Eemshaven, waar de veerboot naar Kristiansand in Noorwegen vertrekt. Ideaal voor als u een lange autoreis moet maken voor u naar Noorwegen vertrekt en het graag even rustig aan wilt doen. Een tussenstop in Hotel Groningen – Zuidbroek is dan een goede oplossing. U kunt bij ons overnachten in onze recent gerenoveerde kamers, zodat u de volgende dag uitgerust uw reis kunt vervolgen. Of u maakt tijdens uw autoreis naar Eemshaven in Groningen even een stop in ons hotel voor een lekker lunchbuffet om even de benen te strekken voor u weer verder gaat.

Veerboot naar Noorwegen

Vanuit Eemshaven in Groningen kunt gemakkelijk met de veerboot naar Noorwegen. Na een reis van ongeveer 18 uur, inclusief een overnachting, komt u aan in Kristiansand. Hier kunt u genieten van een citytrip of kunt u uw reis verder voortzetten door Noorwegen. Rijd bijvoorbeeld de onvergetelijke Fjordenroute of ontdek steden zoals Oslo of Bergen.

Moet u lang reizen naar Eemshaven of wilt u uw reis naar Noorwegen rustig beginnen? Verleng dan uw vakantie met een verblijf in ons Hotel Groningen – Zuidbroek A7, voordat u op de veerboot naar Noorwegen stapt. Ons hotel ligt op een klein stukje rijden van de Eemshaven. Overnacht in onze fijne kamers en geniet de volgende dag van het uitgebreide ontbijtbuffet. Misschien heeft u daarna nog wel even tijd om de omgeving te ontdekken. Breng dan zeker een bezoekje aan het Zuidlaardermeer, het grootste meer van Drenthe of bezoek het sfeervolle en historische centrum van Groningen.

Holland Norway Lines

Sinds april 2022 is het mogelijk om vanuit Nederland met de ferry naar Noorwegen te reizen! De Nederlandse rederij Holland Norway Lines verzorgt de overtocht van Eemshaven in Groningen naar Kristiansand in Noorwegen. Tijdens de overtocht van ca. 18 uur is er meer dan genoeg te doen. U overnacht op de boot maar in de tussentijd kunt u aan boord genieten van verschillende restaurants en bars, live entertainment en muziek, tax free shoppen, vermaak voor de kinderen en genieten van de sauna & wellness aan boord. Relaxter wordt uw overtocht niet. 

Wilt u uw reis helemaal uitgerust en zonder stress beginnen? Met ons hotel in de buurt van Eemshaven bent u aan het goede adres!