Hotel Groningen

Bij Hotel Groningen nabij de N33 geniet u van comfort en gastvrijheid. Wij beschikken over luxueuze hotelkamers, een sfeervol restaurant, multifunctionele zalen en een evenementenhal.

Hotel Groningen is de ideale locatie  voor een weekend ontspannen en genieten. Het hotel beschikt over een restaurant, diverse zalen en evenementenhal. Daanaast beschikt het over een hotelbar, fitnessruimte, solarium, tennisbaan en fietsverhuur.

Onze comfortkamers hebben een moderne inrichting en zijn voorzien van twin-bedden en een luxe badkamer met douche, bad en toilet. U kunt kosteloos gebruik maken van koffie- en theefaciliteiten en er is een koelkast aanwezig op de kamer.
Al onze kamers beschikken over gratis WiFi.

Hotel Groningen beschikt over 8 verschillende zalen die bijzonder geschikt zijn voor vergaderingen, congressen, bijeenkomsten, workshops en feestelijke gelegenheden.

Met onze diversiteit aan zalen en vergaderarrangementen kunnen wij uw bijeenkomst, cursus, seminar, workshop ed. tot in de puntjes voor u verzorgen. Hotel Groningen is een 3- hamer congresaccomodatie. Wij beschikken over voldoende gratis parkeergelegenheid en gratis WIFI. Ook zijn wij in het bezit van de Gouden Greenkey certificering. 

Gaat u trouwen? Bij Hotel Groningen is alles mogelijk op 1 locatie!
Wij zijn een namelijk een officiële trouwlocatie in de gemeente Menterwolde wat betekent dat u hier uw huwelijkplechtigheid kunt laten voltrekken.
Vanzelfsprekend zijn wij hier trots op en het betekent voor u dat u de organisatie van de mooiste dag van uw leven geheel aan ons kunt overlaten!

Tevens biedt de evenementenhal 'Eurohal Zuidbroek' met haar 6400m2 ruimte voor 7000 personen voor uw beurzen, bedrijfsfeesten, sportevenementen etc. Met een goede bereikbaarheid vanuit Groningen en Duitsland, met voldoende gratis parkeergelegenheid en 120 hotelkamers, is de Eurohal Zuidbroek de perfecte locatie in Groningen.