Ontdek onze beste deals

Deals bij Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek

Voordelig overnachten in Zuidbroek en profiteren van last minute aanbiedingen? Bij Hotel Groningen - Zuidbroek weet u zeker dat u goed zit en nooit teveel betaalt met onze speciale deals. Ons aanbod varieert regelmatig, dus wacht niet te lang! Kies voor een overnachting inclusief ontbijt, een duurzaam verblijf of een andere aantrekkelijke aanbieding. 

Even een nachtje weg? Kom genieten bij Van der Valk Hotel Groningen-Zuidbroek en ontdek waarom Groningen zo bijzonder is! Laat u verrassen door de vele activiteiten die de provincie te bieden heeft. Verken de levendige stad Groningen of maak een fietstocht door de prachtige natuur en uitgestrekte polders, en geniet onderweg van een gezellige picknick.

Geniet volledig verzorgd

Luxe Weekend Arrangement

Gun uzelf een verwenweekend en geniet volop bij Hotel Groningen - Zuidbroek met het Luxe Weekend Arrangement. Verken de prachtige natuur rondom het hotel te voet of per fiets, of ontdek de vele bezienswaardigheden van de bruisende stad Groningen! Blijft u liever in de buurt van het hotel? Sla dan een balletje op onze tennisbaan.

Ontdek de omgeving

Waddenarrangement

Als u er eens heerlijk tussenuit wilt, reserveer dan het Waddenarrangement bij Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek A7! Heerlijk genieten van de unieke natuur en sfeer van het waddeneiland Borkum. Nu horen we u denken: "het eiland Borkum? Die ken ik niet". Dat kan kloppen, Borkum is namelijk een Duits waddeneiland! Het eiland is niet heel groot, het is net iets kleiner dan Schiermonnikoog. Maar er is genoeg te beleven!