Beste Trainingslocatie van het jaar 2017, Regio Noord

Van der Valk Hotel Groningen-Zuidbroek A7 is door de Nationale Meetings Award uitgeroepen tot  ‘Beste Trainingslocatie van het jaar 2017, Regio Noord.

Van der Valk Hotel Groningen – Zuidbroek A7 is gepassioneerd over hospitality. Kwaliteit en gastvrijheid zit in ons DNA. Dit merkt u aan de enthousiaste inzet van ons team om voor u tot het uiterste te gaan, geen vraag is ons te gek. Zo kunt u zich volledig focussen op de training.

Om dit met u te vieren ontvang u een GRATIS* upgrade naar een Excellent vergaderarrangement bij het reserveren van een Comfort vergaderarrangement o.b.v. 8 uur. 
U ontvangt een Healthy Energizer bij uw vergadering welke bestaat uit: donkere chocolade,
muesli bars & snoeptomaatjes. 

*enkel geldig op boekingen die plaatsvinden in 2018 

Waarom Hotel Zuidbroek?

Dankzij onze unieke ligging aan het knooppunt tussen de A7 en de N33 bieden wij de cursisten uit Groningen, Friesland, Drenthe en Duitsland een snelle en filevrije aanrijroute. Eenmaal aangekomen bij het hotel parkeren zij hun auto’s op de ruime en gratis parkeerplaats.

Komen uw cursisten met het openbaar vervoer? Dan verzorgen wij de shuttleservice tussen het station en hotel.

U brengt uw trainingen met een gerust hart onder bij Van der Valk Hotel Groningen – Zuidbroek A7. Naast het betrokken team, bieden de 10 multifunctionele zalen alle faciliteiten die men mag verwachten in een eigentijdse trainingslocatie met Gouden Green Key certificering en 3 vergaderhamers. Rust en ruimte kenmerken de omgeving en zorgen voor ontspanning in de pauze.

Houdt u een meerdaagse training? Onze ruim opgezette hotelkamers, met luxe badkamers, comfortabele bedden en aparte zithoek, bieden het comfort dat uw cursisten na een inspannende dag nodig hebben. Ons moderne restaurant met gezellige bar, de fitnessruimte, sporthal en all-weather tennisbanen bieden vertier in de avonduren. Na het heerlijke ontbijt in de ochtend zijn uw cursisten weer volledig opgeladen voor een nieuwe trainingsdag.