Kom kijken!

Binnen 15 minuten rijden van ons Van der Valk Hotel Groningen-Zuidbroek kunt u genieten van bijvoorbeeld een cabaret-, musical- of theatervoorstelling. Na een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet kunt u energiek de dag beginnen en op pad in de omgeving. Het Kielzog theater is opgericht om amateurgezelschappen een podium te geven. Maar tegenwoordig staan er per seizoen bijna 70 professionele voorstellingen op het programma, zoals Ernst Daniël Smid, Iris Kroes, Dribbel en Arno van der Heyden.

De Stadsschouwburg Oosterpoort in Groningen heeft verschillende voorstellingen, onder andere Derek Ogilvie, Youp van 't Hek, Ali B, Paulien Cornelisse en Frank Sinatra nemen.

Gaat u liever naar de film? Dat is hier geen probleem. In Hoogezand vindt u een JT-bioscoop en in Groningen zit onder andere een Mustsee en een Pathé bioscoop. Na een dagje in Groningen en omgeving is het heerlijk om even te ontspannen en vermaakt te worden door een gekozen film op het doek. Rij terug naar Van der Valk Hotel Groningen-Zuidbroek en overnacht in één van onze prachtig gerenoveerde comfort- of superiorkamers. Wij kijken uit naar uw komst!