Ontspannen in Groningen

Ontspannen kunt u bij Thermen Bad Nieuweschans

Deze Wellness heeft verschillende mogelijkheden te bieden waaronder een thermaalbad. Dit water is van nature zo zout, dat u er op kunt drijven. Dit geeft een heerlijk ontspannen gevoel. Er zijn verschillende heerlijke sauna's en bijzondere rituelen waar u van kunt genieten, stap in deze wereld van puur genieten. Ook kunt u hier terecht voor verschillende behandelingen en massages.

Puur genieten bij Thermen Bad Nieuweschans

De oorsprong van wellness komt uit het Hoge Noorden, dit kunt ervaren in onze thermale baden waarbij u letterlijk ondergedompeld wordt in het heerlijke warme water. Door de kracht van verzorgende mineralen en het van nature zoute badwater drijft u zo naar de oppervlakte zonder daar iets voor te doen! Focus op uw ademhaling en u zelf met één van de authentieke Noorse sauna rituelen en komt tot rust.

Tot rust komen bij Van der Valk

Sluit uw dag af door een heerlijk diner in het restaurant van Van der Valk Hotel Groningen-Zuidbroek en overnacht in één van onze prachtige kamers. Na een heerlijk dagje kuren, relaxen en gezond genieten in Thermen Bad Nieuweschans bent u zeer waarschijnlijk helemaal zen. Daarnaast zult u de heilzame werking voelen op lichaam en geest kan het zijn dat u geen behoefte meer hebt aan het terug rijden naar huis. Dus kom heerlijk tot rust bij Van der Valk Hotel Groningen-Zuidbroek, wij ontvangen u graag!