Kerst bij Van der Valk Groningen - Zuidbroek A7

Kerstmis is een tijd van even rust nemen, het hebben van mooie gesprekken in goed gezelschap en heerlijk tafelen. Ieder jaar verheugen wij ons op kerstmis samen met onze gasten, die graag bij ons komen om te genieten van de gezellige sfeer en onze heerlijke kerstmenu’s. 
Kerst zal dit jaar voor iedereen anders dan anders zijn. Ondanks de gezondheidsmaatregelen is het mogelijk om ook dit jaar weer kerst te vieren bij Van der Valk Hotel Groningen - Zuidbroek. Wij streven ernaar om de kerst net zo vanzelfsprekend te vieren als voorgaande jaren, maar wel met de maatregelen die deze tijd van ons vragen.

Kerst bij Van der Valk is genieten van een fijne, feestelijke, onbezorgde kerst. Het is de tijd om herinneringen op te halen en nieuwe herinneringen te maken, in het sfeervol gedecoreerde Van der Valk Groningen – Zuidbroek. Wij hebben onze kerstactiviteiten en arrangementen voor u op een rij gezet. Neemt u alvast de tijd om deze te bekijken om te kiezen wat bij u en uw kerstwensen past.

Bij Van der Valk heeft de gezondheid, de veiligheid en het welzijn van onze gast en medewerkers de hoogste prioriteit. Dagelijks worden de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus en de richtlijnen van het RIVM nauw in de gaten gehouden. Wij passen indien nodig onze protocollen hier meteen op aan. Om teleurstelling te voorkomen, adviseren wij u tijdig te reserveren.

Wij verheugen ons op uw komst en wensen u alvast fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en sprankelend 2021 toe!

Namens medewerkers en directie, 

Kay & Annelies Franke - Hammink 
4e generatie familie Van der Valk

Bekijk  onze kerstbrochure voor alle mogelijkheden. Wilt u meer informatie of reserveren? Dit kan via 0598-453787 of zuidbroek@valk.com