Kerst bij Van der Valk Groningen - Zuidbroek A7

 

Kerstmis is een tijd van even rust nemen, het hebben van mooie gesprekken in goed gezelschap en heerlijk tafelen. Ieder jaar verheugen wij ons op Kerstmis samen met onze gasten, die graag bij ons komen om te genieten van de gezellige sfeer en onze heerlijke kerstmenu’s.

Kerst bij Van der Valk Hotel Groningen – Zuidbroek is genieten van een fijne, feestelijke en onbezorgde kerst. Dit jaar zal kerst voor iedereen anders zijn. Wij streven ernaar om de kerst net zo vanzelfsprekend te vieren als voorgaande jaren, maar wel met de maatregelen die deze tijd van ons vragen.

Wij bieden u de mogelijkheid om een luxe kerstontbijt, brunch en/of dinerbox bij ons te bestellen. U hoeft de gerechten dan alleen nog maar op te warmen en te serveren. Zo viert u kerst in een intieme sfeer bij u thuis met de belevenis van Van der Valk Hotel Groningen – Zuidbroek.

Bij Van der Valk Hotel Groningen – Zuidbroek heeft de gezondheid, de veiligheid en het wijlzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Dagelijks worden de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus en de richtlijnen van het RIVM nauw in de gaten gehouden. Wij passen indien nodig onze protocollen hier meteen op aan.

Wij verheugen ons er op om u in 2021 te mogen verwelkomen in ons vernieuwde restaurant. Wij wensen u alvast fijne feestdagen en een gelukkig, gezond en sprankelend 2021 toe!

Namens directie en medewerkers,

Van der Valk Hotel Groningen – Zuidbroek A7

Bekijk  alle mogelijkheden. Wilt u meer informatie of reserveren? Dit kan via 0598-453787 of zuidbroek@valk.com