Eten & Drinken

Live Cooking Zondagsbrunch

Uiteraard volgen wij de richtlijnen vanuit het RIVM en de door het kabinet genomen maatregelen. Graag vragen wij u rekening te houden met de aangescherpte maatregelen om uw gezondheid en die van onze medewerkers te kunnen waarborgen. 

Per tafel kunnen er maximaal 2 personen aan één tafel zitten. Indien uw huishouden uit meer dan 2 personen bestaat, vragen wij u dit aan te geven bij de reservering. U kunt dan wel met uw huishouden aan één tafel zitten. Indien u met meer dan 3 personen reserveert en u hoort niet bij één huishouden dan dient u minimaal 1,5 meter uit elkaar te zitten. Tot maximaal 4 personen kunt u 1,5 meter uit elkaar zitten aan 1 tafel. Bent u met meer dan 4 personen niet bestaande uit één huishouden, dan zult u aan meerdere tafels komen te zitten. Voor groepen zullen wij er rekening mee houden dat deze tafels dan uiteraard wel vlakbij elkaar worden gezet.

Bij aankomst in ons restaurant voeren we een controlegesprek uit. We stellen u dan o.a. de vragen of u gezondheidsklachten heeft. We zijn verplicht om deze triage uit te voeren, we vragen dan ook uw begrip hiervoor. In ons hotel en restaurant gelden onderstaande maatregelen. We vragen u ook om de instructies van onze medewerkers op te volgen.

  • Volg aangegeven looprichting en hygiëne maatregelen
  • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
  • Schud geen handen met mede-gasten of hotelpersoneel 
  • Was uw handen regelmatig en volgens de richtlijnen van het RIVM
  • Gebruik papieren handdoekjes om uw handen te drogen
  • Hoest en nies in uw elleboog en wend u af van mede-gasten en hotelpersoneel
  • Betaal bij voorkeur met pin of contactloos

Reserveren verplicht via de receptie telefonisch via +31(0)598 453787 of mailen naar zuidbroek@valk.com.


 

Gezellig samen met familie en/of vrienden genieten. Op zondag organiseert Hotel Groningen - Zuidbroek een zeer smakelijk en uitgebreide familiebrunch. 

Geniet van een uitgebreid warm en koud buffet in onze live cooking setting. Onze koks maken samen met u het gerecht af naar uw eigen wensen. Afsluitend serveren wij een heerlijk dessertbuffet. 

Wij verwelkomen u graag persoonlijk om 11:30 uur met een welkomstcocktail (ook alcoholvrij). Ons live cooking brunch buffet is geopend van 12:00 uur tot 14:30 uur.

Een greep uit ons buffet*

  • Soep
  • Diverse broodsoorten en luxe broodjes
  • Hartig en zoet beleg
  • Verschillende salades
  • Variaties koude vis- en vleesgerechten
  • Diverse warme vis-, vlees- en seizoensgebonden gerechten
  • Groente en aardappelgarnituur
  • Uitgebreid dessertbuffet met oa. zoetigheden (chocoladefontein) en een variatie van kazen

De brunch is inclusief koffie, thee, zuivel en vruchtensappen.
* standaard lazy Sunday brunch

Speciaal voor de kids 

Voor de kinderen hebben we een apart buffet met frietjes, snacks en poffertjes. Er is professionele kinderentertainment aanwezig.

Kalender 2020 

zondag 13 september
zondag 27 september

Prijzen 2020 *

Volwassenen € 25,00
Kinderen vanaf 4 t/m 11 jaar € 14,50
Kinderen t/m 3 jaar gratis

* M.u.v. feestdagen, hiervoor hanteren wij andere tarieven.

Reserveren verplicht via de receptie telefonisch via +31(0)598 453787 of mailen naar zuidbroek@valk.com.