Kamer boeken bij Hotel Groningen - Zuidbroek A7

Onze gasten beoordelen ons met een

7,6
uit 18243 betrouwbare beoordelingen
Reserveer een tafel

Eten & drinken

Reserveer een tafel

Wilt u er even tussenuit en genieten? Wij heten u van harte welkom en leggen u graag in de watten! Zoals u van ons gewend bent bieden wij een zeer uitgebreid assortiment aan voor uw ontbijt, lunch of diner, aan u de keus.

Van der Valk vernieuwd

Renovatie hotelkamers

Van der Valk vernieuwd

Vanaf 1 februari 2022 starten wij met de renovatie van onze standaard hotelkamers.

Tijdens de renovatie blijven wij onze gasten verwelkomen en zullen wij ervoor zorgen dat er zo min mogelijk overlast zal zijn, maar enige overlast in de vorm van geluid of dergelijke kunnen wij niet uitsluiten. We stellen uw geduld op prijs en bieden onze excuses aan voor het eventuele ongemak dat dit werk kan veroorzaken.

Coronamaatregelen

Veilig en Vertrouwd

Coronamaatregelen

Vanaf 25 september vragen wij u om bij aankomst uw identiteitsbewijs en coronatoegangsbewijs te tonen: een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat u hersteld bent van corona.

Om de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers te kunnen waarborgen, hanteren wij aangescherpte maatregelen in ons hotel. Wij vragen u tijdens uw verblijf of bezoek deze maatregelen na te leven. Zo gaan wij samen de strijd tegen het corona-virus aan.

Van der valk giftcard

Giftcard bij Hotel Zuidbroek

Van der Valk Giftcard

Bent u op zoek naar een cadeau om iemand mee te verrassen? Dan is de Van der Valk giftcard een perfect cadeau! Hiermee kunt u wanneer het weer mogelijk is heerlijk genieten van een overnachting in uw favoriete hotel! Zo heeft u een leuk vooruitzicht. Hopelijk zien we u in één van onze Van der Valk Hotels!

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten